Tytuł nowej płyty VNV Nation ujawniony Dodano: 2008-12-18 00:05
| Cytat: |
| ak donosi lider niemieckiej formacji |
chciałbym poinformować, że błąd się wkradł w tekst
VNV Nation jest formacją brytyjską
Dodano: 2008-12-18 11:32
Oczywiście Alu masz rację. Ehh, ten pośpiech... 
Dodano: 2008-12-18 12:21
Tak Tak Tak pospiech , predzej brak doswiadczenia :D :D :D :D
Dodano: 2008-12-18 12:53
| Poltergeist napisał(a): |
| Tak Tak Tak pospiech , predzej brak doswiadczenia :D :D :D :D |
nie wiem skąd taki osąd ;>
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-12-18 13:25
| Tak Tak Tak pospiech , predzej brak doswiadczenia :D :D :D :D |
Uwielbiam takie konstruktywne opinie ludzi, którzy sami nie piszą artykułów a swoimi postami reprezentują poziom poniżej przeciętnego (wystarczy spojrzeć na jakąkolwiek twoją wypowiedź na forum).
Po drugie zawsze Poltergeist (vel. nie mam żadnej wątpliwości) możesz napisać artykuł samemu, zapraszam serdecznie.
Dodano: 2008-12-18 13:47
Tak oczywiscie prezentuje poziom ponizej przecietnego ,Void wie wszystko najlepiej i Z Void nie ma co dyskutowac bo wziela w obrone swoja sisotre i mam juz przechlapane!!!!! A tak odnosne pisania recenzji ,wiadomosci na temat muzyki to mnie to w ogole nie interesuje (ja zajmuje sie jej tworzeniem ) i mysle ze jasno sie wyrazilem :wink: :wink: :wink:
Dodano: 2008-12-18 14:37
| bo wziela w obrone swoja sisotre |
no patrz, nie wiedziałam
Nie widzę powodu dla kórego miałabym ją bronić (czy jest czemuś winna),zareagowałam jedynie na twoją wypowiedź (kolejna do kolekcji irytujących postów roku).
| A tak odnosne pisania recenzji ,wiadomosci na temat muzyki to mnie to w ogole nie interesuje (ja zajmuje sie jej tworzeniem ) i mysle ze jasno sie wyrazilem :wink: :wink: :wink: |
Jeśli nie czytasz o muzyce to w takim razie co tu robisz? Nie marnuj człowieku swojego cennego czasu na czytanie artykułów autorstwa niedoświadczonych użytkowników. Nie poświęcaj się tak artysto. Twórz muzykę :lol: Wszyscy czekamy z niecierpliwością na twoje płody.
Na koniec zwracam uwagę Poltergeist, że temat dotyczy zespołu VNV Nation. O nim tu się rozmawia, nie o twoich kompleksach. Jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat grupy, skończ dyskusję. Koniec offtopu.
Dodano: 2008-12-18 14:58
Nie widze ze by toczyla sie dyskusja na temat VNV Nation!!! Narazie pani Void próbuje cos tam udowadniac sobie, ze pisze irytujace posty!!!!! naprawde mam to gdzies !!! A to ze twoja sisotra ma brak doswiadczenia to jest oczywiste i kazdy go ma bez wzgledu na to co robi a szczegolnie gdy jest jeszcze mlody , mysle ze pojelas w koncu o co chodzi i dasz mi tzw.Swiety Spokoj ,bo nie ma ochoty na dyskusje a tym bardziej z Toba! :D
Dodano: 2008-12-18 15:29
Poltegriest, proszę jeśli masz coś do zarzucenia innym osobom pisz privy i nie zaśmiecaj forum.